Help Needy Children Abandoned babies in Kenya need your help


 

DCV huis ligt 35km ten Zuiden van Mombasa in Kenia (Diani Beach - Galu Kinondo) en huisvest momenteel 21 kinderen en hun verzorgers. Het personeel bestaat uit een huismoeder, een huisvader en drie assistenten die in ploegen werken. Verder werken er twee tuinmannen, die de moestuin en de fruitbomen verzorgen.

Alle sponsorgelden komen rechtsstreeks ten goede aan het welzijn van de kinderen. Het onderkomen kon worden gebouwd nadat een lokale zakenman een stuk grond ter beschikking stelde en een architect een gratis ontwerp voor het huis had gemaakt. Het kindertehuis "Diani Children's Village" ontving sponsorgelden van zowel lokale als internationale particulieren en organisaties. In 2000 verhuisden de kinderen van een klein gehuurd huis naar het eerste nieuw gebouwde huis.

Een aantal jaar geleden zijn een werkplaats en bibliotheek annex computerruimte op het terrein van het kindertehuis gebouwd. In de werkplaats kunnen de kinderen een aantal basisvaardigheden leren, die hen mogelijkheden bieden op werk in de toekomst. De bibliotheek is tevens bedoeld om kinderen uit de directe omgeving toegang te geven tot de boeken en andere informatie.

+254-735-260542